Lietuvos arboristikos centras

Font Size

Cpanel
Naujienos ir informacija Kvietimas dalyvauti piešinių konkurse „Raganų eglė"

Naujienos ir informacija

Kvietimas dalyvauti piešinių konkurse „Raganų eglė"

 

PK Raganu egle 700D

 

 

Raganu egle 01 400Kviečiame vaikus prisidėti prie rekordo siekimo ir dovanos Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga įteikimo Lietuvai!

Viskas, ką reikia padaryti - tai iki 2018 m. sausio 26 dienos vaikai turi nupiešti 2017 metų Lietuvos medžio konkurso nugalėtoją RAGANŲ EGLĘ (patį medį, jo sakmę, legendas ar sąsają su Lietuvos šimtmečio minėjimu - svarbu, kad būtų galima identifikuoti Raganų eglę) ir atsiųsti piešinius (kitoje piešinio pusėje turi būti nurodyta ugdymo įstaiga, klasė, vaiko vardas ir pavardė bei vaiko amžius) iki 2018-01-29 adresu:

Geležinio vilko g. 18A, LT-08104 Vilnius  RAGANŲ EGLĖS PIEŠINIŲ KONKURSAS

Susipažinti su Raganų egle bei jos sakme ir legendomis galite prisegtuke bei nuorodose:
- http://www.arboristai.lt/439-lietuvos-medzio-rinkimai-2017/1443-ragan-egle;
- https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/zalias/isrinktas-lietuvos-metu-medis-1007-870090#_
- http://www.arboristai.lt/naujienos-ir-informacija/1414-kvieciame-teikti-paraiskas-2017-met-lietuvos-medzio-atrankos-konkursui
- http://www.rambynoparkas.lt/naujienos/metu-medzio-rinkimai
 
Vaikų piešinius konkurso rengėjai nufilmuos ir filmuką pateiks Europos medžio rinkimams, kaip Raganų eglę reprezentuojančią informaciją, bei gražiausio piešinio autorių pakvies atvykti į Europos medžio konkurso finalą Briuselyje.

Svarbu: 2017 m. Lietuvos medžio konkurso laimėtoja Raganų eglė keliaus į Europos medžio rinkimus, kurie vyks visą 2018 m. vasario mėn., ir tikimės, kad būtent Lietuvos medis Jūsų ir mūsų visų pagalba laimės pirmąją vietą!                          

TODĖL NEPAMIRŠKITE BALSUOTI IR JŪS!

Siekiame registruoti ne tik Lietuvos rekordą, bet ir „Guinness“ pasaulio rekordą - niekas dar nėra piešęs Lietuvos medžio tokiu plačiu šalies mastu ir tik Jūsų aktyvumo dėka galime šį siekį, išgarsinsiantį ne tik Raganų eglę, bet ir visą mūsų šalį, paversti realybe!

Padovanokime Lietuvai puikią dovaną Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga!
 
2017 metų Europos medžio konkurso nugalėtojai: https://www.treeoftheyear.org/ETY-2/Uvod.aspx?lang=lt-LT
Praėjusiais metais Europos medžio konkurse Lietuvai atstovavo Stelmužės ąžuolas ir surinko 5245 balsus, o konkursą laimėjo Lenkijos Juozapo ąžuolas, surinkęs 17597 balsus.

Konkurso rengėjai ir rėmėjai:
Labdaros ir paramos fondo „Globokime medžius“ vadovė Eglė Stasiškienė, 8686 60990
VšĮ „Lietuvos arboristikos centras“ vadovas Sigitas Algis Davenis, 8699 88304

Remejai

 

Copyright © 2024 Lietuvos arboristikos centras. Visos teisės saugomos. Designed by JoomlArt.com. Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU Bendrąją Viešą Licenciją.