Lietuvos arboristikos centras

Font Size

Cpanel
Naujienos ir informacija Tarptautinė konferencija „Europos kultūriniai kraštovaizdžiai praeityje ir šiandien: patirtys ir galimybės“

Naujienos ir informacija

Tarptautinė konferencija „Europos kultūriniai kraštovaizdžiai praeityje ir šiandien: patirtys ir galimybės“

22024-09-19 Konferencijos programa Uzutrakis 300Trakų istorinio nacionalinio parko direkcija 2024 m. rugsėjo mėn. 19 dieną kviečia į konferenciją „Europos kultūriniai kraštovaizdžiai praeityje ir šiandien: patirtys ir galimybės“ Užutrakio dvaro sodybos rūmuose (Užtrakio g.17, Trakai).

Lietuvos ir Lenkijos specialistai pasakos apie kultūrinių kraštovaizdžių apsaugą, įvairių kraštovaizdžio objektų tyrimus, jų atkūrimą ir pritaikymą šiandienos lankytojų poreikiams. Ragausime istorinio Užutrakio dvaro sodo senovinių veislių obuolius. Konferencija vyks lietuvių ir lenkų kalbomis su sinchroniniu vertimu.

Preliminari konferencijos programa pridedama (spausti paveikslėlį).

 

Registracija iki rugsėjo mėn. 16 d. el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. . Dalyvių skaičius ribotas.

Prašome nurodyti: vardą ir pavardę, atstovaujamą organizaciją, jei turite – specialius mitybos poreikius.

Kontaktai pasiteiravimui: Andželika Kriaučiūnienė, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. . tel. Nr. +370 685 58905.

 

 

 

Copyright © 2024 Lietuvos arboristikos centras. Visos teisės saugomos. Designed by JoomlArt.com. Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU Bendrąją Viešą Licenciją.